Scoici de riu in sos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr scoici de riu.
  • 50 ml vin alb.
  • 50 ml ulei de masline.
  • 1 felie de paine.
  • 3 catei de usturoi
  • citeva fire de patrunjel.
  • 1 pastila gallina.
  • 1 virf de cutit colorant alimentar.

Mod de preparare

Sciocile de riu trebuiesc lasate in apa cel putin citeva ore pentru a le iesi nisipul din interiorul lor(in frigider).

Luam o cratita, o punem la foc mediu, adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine si adugam scoicile.

Separat punem o alta cratita pe foc si prajim painea taiata bucati mici,usturoiul taiat in feliute mai groase patrunjelul.Scoatem in vasul mixerului,adaugam .vinul alb, pastila gallina,firele de patrunjel si praful alimentar si mixam.

Cind s-au deschis toate sciocile adaugam compozitia mixata, amestecam cu grija ....lasam la foc

15-20 minute invirtim din cind in cind.

Servim calde si inmuiem piine in sos...este o nebunie totala,cel putin pentru noi.

Pofta buna!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise