Muschiul de porc se transeaza, cate 3 transe la o portie, se bate un pic cu ciocanul de snitele, se marineaza cu ulei masline, boia, oregano, sare, cimbru si piper si se prajeste in tigaie pe o parte si pe alta, pana ce capata o culoare aurie ( se poate da si prin faina, si apoi se prajeste ).
Cartofii se taie sub forma de butoiase ( cocoti ) si se fierb de consistenta cartofilor natur.
Morcovii si porumbul se fierb in apa cu sare, timp de cateva minute, dupa care se scot si se aromeaza cu sare, oregano si unt topit.
Transele de carne se aranjeaza pe farfurie sub forma de evantai, se decoreaza cu rondele de lamaie, iar legumele se pun de jur-imprejurul carnii.Se decoreaza cu patrunjel tocat.
Se poate servi cu un sos de smantana cu ciuperci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise