Scaloppini con funghi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi de vitel
  • 100 g faina
  • 250 g ciuperci feliate
  • 1 lingura mustar
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml smantana
  • 70 g unt
  • cateva crengute de salvie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Muschiul de vitel se taie în escalopuri, i se dă putina sare şi se bate cu ciocanul de şniţele.

Se trec escalopurile prin făină şi se prăjesc pînă ce se rumenesc pe ambele părţi, în unt.

După ce s-au prăjit se scot si se tin la cald.

In untul ramas de la prajitul escalopurilor, se adauga mustarul si vinul, amestecam, apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri ,

După ce s-au tras ciupercile la tigaie in acest sos ,se adaugă piperul pisat , salvia tocata şi se stinge cu smîntînă.

Se toarnă apoi sosul acesta peste escalopuri si se lasa să fiarbă împreună 30 de minute.

Dupa trecerea timpului , escalopulpoate fi servit alaturi de piure de cartofi si salata verde.

Pofta mare sa aveti !Veti fi incantati de gustul acestui sos.

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/07/scaloppini-con-funghi.html

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise