Scaloppine cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 felii de carne de porc
  • -2 cubulete de unt
  • -1 catel de usturoi
  • -100g smantana
  • -1\\2 pahar vin alb
  • -sare,piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se pun cubuletele de unt si usturoiul intreg;

Feliile de carne se bat bine,se tavalesc prin faina,se pun in tigaia cu untul incins,se calesc bine pe ambele parti la foc moderat;

Carnea se stinge cu vinul alb,se intorc pe o parte si alta,pana la evaporarea vinului;

Smantana se amesteca cu 2-3 linguri apa(supa),se toarna peste carne,se mai amesteca impreuna cam 5 minute,dupa care se sareaza,pipereaza si se pot servii alaturi de o garnitura de cartofi nature; pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise