Bati albusurile spuma cu sarea, pui zaharul 200g apoi galebunusrile, pui faina, praful de copt, margarina topita si laptele. Torni copmpozitia intr-o forma de savarina unsa cu ulei si o coci la foc potrivit (prima la 150 grade si dupa micsorezi la 100 grade). Intre timp, pui la fiert zeama de compot cu 3 linguri de zahar si cand s-a format un sirop il dai deoparte si adugi lichiorul. Scoti prajitura, tai partea de sus si insiropezi bine ambele parti dupa care umpli cu frisca(abia dupa ce s-a racit blatul). Deasupra torni glazura si lasi prajitura la rece. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise