In doua linguri de ulei punem ceapa tocata fin si o rumenim,apoi adaugam si orezul(spalat in prealabil si scurs)si mai lasam 2 minute sa se caleasca impreuna.
Adaugam si celelalte ingrediente.Cu acest amestec umplem foile de vita si le rulam.Ungem cratita cu ulei, asezam sarmalutele in straturi,iar deasupra acoperim cu un strat de foi de vita.Punem apa cat sa acopere sarmalele si le dam la cuptor 60 minute.Stingem focul si le lasam 30 minute in cuptor, fara sa deschidem.Dupa 30 de minute,mai dam drumul la foc inca 10 minute.In acest timp orezul se va umfla si va absorbi toata zeama ramasa din care va lua toate aromele.Pofta buna !!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise