• ceapa se toaca marunt si morcovii se dau prin razatoare. se calesc. spre sfarsit se adauga pasta de tomate, orezul si condimentam cu sare si piper;
• lasam compozitia la racit, inainte sa o adaugam peste carne;
•umplem foile de varza cu umplutura rezultata;
• le asezam intr-o oala de lut pentru cuptor;
• pe fundul oalei punem varza tocata, putina afumatura si o crenguta de cimbru uscata;
• printre fiecare rand de sarmalute asezam afumatura si cateva felii de carnati;
• deasupta punem un strat de varza murata tocata, turnam apa, aproape cat sa acopere sarmalele, vinul+ sosul de tomate iar la sfarsit o crenguta de cimbru;
• se fierb la cuptor cca 1 h jumate.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise