Reteta de sarmale in foi de varza murata. Sarmale in foi de varza murata reteta delicioasa.
Intodeauna mi-au placut sarmalele, mai ales cele in foi de varza murata. Reteta mea este una simpla, foarte gustoasa si usor de preparat.
Intr-un bol punem carnea, ceapa tocata marunt, orezul si celelalte ingrediente mentionate mai sus. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia si o lasam la odihnit pana cand preparam varza.
*Gustati varza murata sa nu fie prea sarata sau prea acra. In acest caz, desfaceti frunzele una cate una si puneti-le intr-un bol cu apa cateva ore.
Taiem frunzele, in functie de marime in doua sau trei bucati. Pe fundul vasului in care vom fierbe sarmalele puneti cateva linguri de ulei sau de untura si crengutele de marar si cimbru uscat.
Infasuram sarmalele si le asezam frumos in vas. Deasupra fiecarui rand punemi suc de rosii si cate o frunza de dafin. Continuami asa pana am terminat carnea.
*Daca doriti, printre randuri puneti cateva feliute de afumatura. Eu toc si un pic de varza si o pun deasupra.
Turnam apa cat sa acoperim sarmalele putin.
Fierbem sarmalele in cuptor, la 170 de grade C pana cand lichidul scade iar sarmalele sunt bine gatite si frumos rumenite. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise