Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr orez
  • 150 gr bulion
  • o pungă mazăre boabe dulci cu morcovi, 400 g
  • un borcan ciuperci feliate, 314 ml
  • 2 buc ceapă
  • 10 gr cimbru
  • o linguriţă sare
  • 10 gr piper
  • 100 ml ulei
  • 20 frunze de hrean sau viţă de vie

Mod de preparare

Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele mărunţite, ciupercile, orezul şi le lăsăm să se călească bine. La sfârşit le amestecăm bine cu bulion, sare cimbru, piper. Umplutura o învârtim în frunzele de hrean, opărite.

Se aşază în oală şi se dau la fiert sau le putem pune în cuptor, ieşind mai delicioase acolo. Le-am aranjat într-un mod mai deosebit, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise