Fierbem cele 2 capatani de varza in apa cu sare pana sant pe jumatate gata. Desfacem foile una cate una, iar cotorul il dam prin razatoarea mica. Calim ceapa tocata marunt si morcovul dat prin razatoare in 50 g unt, punem peste cotorul de varza dat prin razatoare, 2 linguri de smantana si 4 de zeama de leguma si inabusim frumusel.Amestecam totul ( cand s-a racit ) cu ouale crude, orezul fiert, verdeata tocata untul ramas, sare, piper, boia. Rasucim foile de varza peste care am pus umplutura si formam sarmalele. In oala de coacere asezam cateva foi de varza , pe care punem estetic sarmalele. Turnam deasupra sosul de smantana , preparat din smantana, faina si supa de legume si dam la cuptor. POFTA BUNA !!!! Maxima : Cinstit lucru e sa stai alaturi de un prieten, e insa si mai frumos sa stai de partea adevarului. ( J. KOCHANOWSKI )
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise