Sarmale de cicoare radicchio cu sos de ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 felii de franzelă, 2 gălbenuşuri, 100 g ciuperci prăjite în puţin unt cu pătrunjel verde tocat, 2-3 linguri smântână,
  • pătrunjel verde tocat, 30 g unt, sare, 250 m supă de zarzavat, frunze de salată de cicoare radicchio

Mod de preparare

Se pun feliile de franzelă la înmuiat în lapte, se trec prin sită şi se amestecă bine cu toate celelalte (afară de salată). Se umplu foile de salată, opărite, cu această compoziţie, dându-le formă de sarmale. Se aşează într-o formă unsă cu unt, una lângă alta, deasupra se toarnă supa de zarzavat şi se bagă în cuptorul bine încins, timp de 20 de minute. Se servesc cu unt fierbinte deasupra.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise