Sarlota preparata in graba

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g pişcoturi sau biscuiţi
  • 250g frişcă
  • 200g nuci pisate sau alune
  • 250g lapte
  • 3 linguri zahăr
  • 3-4 pahărele rom
  • fructe din dulceaţă

Mod de preparare

Laptele se indulceşte cu 3 linguri de zahăr, se adaugă romul. Se înmoaie pişcoturile în lapte apoi se aşază pe un platou, unul lângă altul, se presară cu nuci, se adaugă un strat de frişcă, operaţia se repetă. La sfârşit se garniseşte cu fructe din dulceaţă.

Se ţine la rece până se serveşte.

Poftă bună!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise