Sarlota cu mandarine, crema de branza si frisca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 6 mandarine pentru crema
  • 600 gr smantana
  • 6 linguri zahar pudra
  • 3 vanilii
  • 3 linguri coniac
  • 600 gr crema de branza
  • 3 linguri iaurt
  • 6 mandarine pentru decor

Mod de preparare

Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte bun.

Intr-o cratita inalta punem piscoturi.

Crema de mandarine:

Curatam mandarinele. Le punem in blender si le facem crema.

In bolul de la mixer adaugam crema de branza si iaurt si amestecam 5 minute. Adaugam si crema de mandarine si amestecam bine. Adaugam vanilia si coniac si amestecam.

Frisca:

Amestecam smantana cu zahar pudra.

Punem crema de mandarine in cratita cu piscoturi. Adaugam frisca si mandarine. Lasam la rece 3-4 ore. Va doresc pofta buna!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise