Sarlota cu fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sarlota cu fructe

Ingrediente

  • -1 banana
  • -4 portocale
  • -2 kiwi
  • -1 lamaie
  • -150 gr. zahar pudra
  • -2 plicuri gelatina

Mod de preparare

Gelatina se pune la inmuiat in apa rece pentru 15 minute,apoi se pune sa se dizolve in putina apa calduta impreuna cu zaharul pudra,intr-un alt vas. Lamaia si 2 portocale se storc bine de zeama,apoi se amesteca cu siropul de zahar si gelatina,dupa care se strecoara totul printr-o sita. Restul de fructe se feliaza. Pereti si fundul unei forme se ung cu sirop,apoi forma se tine in frigider 10 minute.

Forma se tapeaza pe interior cu felii de fructe,se toarna restul de sirop si se reintroduce la frigider pentru 6 ore.

Dupa ce sarlota s-a inchegat, se rastoarna din forma pe o farfurie.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise