Sardine cu busuioc si pasta de masline cu ou si faina

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 portii
  • 1 kg sardine mari
  • 2 cesti ulei de masline
  • 1 ceasca faina
  • 1 ceasca pesmet
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
  • 6 masline negre tocate marunt sau
  • o lingura pasta de masline
  • 1 lingura busuioc proaspat tocat
  • marunt
  • 1 lingurita ardei rosu dulce tocat
  • marunt

Mod de preparare

1. Se aleg sardine mari si se îndeparteaza capetele. Se spala bine, se sareaza si se Iasa sa se usuce complet.

2. Se despica sardinele pentru a li se scoate oasele.

3. Se amesteca pasta de masline (sau maslinele tocate) cu ardeiul tocat fin si busuiocul si, cu acest

amestec, se umplu sardinele. Se dau pe rând prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.

4. Se încinge bine uleiul si se rumenesc sardinele pe ambele parti. Se seNesc cu multa zeama de lamâie.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise