Curatati usturoiul, opariti rosiile, indepartati pielita si taiati-le bucatele. Taiati - cu foarfeca - jumatate din legatura de busuioc si puneti restul deoparte.
Curatati sardinele, spalati-le bine si zvantati-le cu hartie absorbanta. Dati-le prin faina si prajiti-le 5 minute in uleiul incins, dupa care lasati-le sa se scurga.
Puneti in tigaie cateii de usturoi (intregi) si prajiti-i la foc mic, circa 4 minute. Adaugati rosiile, boabele de piper, stafidele, busuiocul taiat si maslinele, gustati de sare si lasati-le sa fiarba incet inca 5 minute. Rasturnati legumele calde pe un platou, asezati deasupra sardinele prajite, ornati-le cu busuiocul pus deoparte si serviti-le fierbinti sau reci.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise