Saratele spirale din aluat de foietaj

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O reteta foarte apetisanta si practica de la prietena mea Laura:
  • http://www.bucataras.ro/retete/spirale-cu-mac-34955.html
  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet de aluat de foietaj 250g( patrate de 10/10cm)
  • -1 ou
  • -mac
  • -boia iute/dulce de ardei
  • -sare

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se taie in 5 bucati egale.

Se unge aluatul cu ou batut,se sareaza si se presara cu mac sau boia iute/dulce de ardei.

Se fiecare bucata de aluat pentru a se obtine o spirala si se aseaza in tava cu hartie de copt.

Se dau la cuptor la 200 grade Celsius 20 de minute sau pana iau o culoare aurie.

Pofta buna!

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise