In robotul de bucatarie cu lama de amestecat se pune faina de naut, uleiul, condimentele si apa si se amesteca bine pana devine o pasta putin lichida. Se lasa la rece o ora ca faina sa absoarba din apa. Se pune o foaie de pergament pe tava cuptorului se unge bine cu putin ulei de masline si se toarna compozitia sa fie uniforma, si se presara cu susan.
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade si se coace 20-25 de minute pana se rumenste frumos. Cand este copt se lasa putin la racit se scoate pergamentul pe o plansa si se taie dupa dorinta in patratele sau romburi cum doriti.
Se pastreaza intr-o cutie ermetic inchisa cateva zile. Se pot servi cu bere sau cu tot felul de paste. Sunt gustoase si sunt dietetice pentru ca nu contin faina.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise