In oala mixerului cu forma de aluat punem faina sarea, praful de copt si uleiul si incepem sa-l framantam.
In oala mixerului cu forma de aluat punem faina sarea, praful de copt si uleiul si incepem sa-l framantam si adaugam treptat apa pana se formeaza un aluat.
Framantam si adaugam maslinele, framantam cateva minute si il lasam acoperit cam jumatate de ora.
Taiem aluatul in 4-5 bucati si din fiecare bucata intindem o foaie de aluat subtire, o stropim cu putina apa si presaram susan si o transferam pe o tava de cuptor tapetata cu hartie si o taiem fasii. Pe aluatul din tava pana il taiem, il presaram cu mirodenii dupa dorinta ca sa fie picant si gustos.
Se coc la 180 de grade C, 10-15 minute pana se auresc bine.
Se lasa la racit si se pastreaza intr-o cutie etansa.
Sunt foarte bune la rontaiala la un pahar de bere si sant vegane sau de post.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise