Descopera reteta perfecta pentru saratele cu branza si chimen la presa! Fragede, crocante si pline de aroma, aceste gustari sunt ideale pentru orice ocazie.
Intr-un bol se amesteca faina cu untul sau untura pana obtinem frimituri de aluat. Adaugam branza data pe razatoare cu ochiuri mici, se incorporeaza ouale, chimenul si smantana.
Daca branza nu este suficient de sarata, mai puteti adauga sare. Iar daca aluatul este prea tare, mai adaugati smantana.
Se framanta un aluat mai tare. Nu framantati excesiv!
Se unge presa cu grasime pentru a nu se lipi.
Se fac bilute cam cat o nuca si se introduc in presa.
Presa se tine pe ambele parti pe flacara de la aragazm pana cand saratelele se rumenesc pe ambele parti.
Incercati si reteta de saratele cu branza, saratele din foietaj sau saratele rapide. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise