Pui ingredientele intr-un vas, in ordinea precizata in lista, si te faci ca amesteci bine... apoi chiar te implici.
Amesteci repede repede, faci o bila ca o minge de fotbal si o pui in frigider, sa stea o ora la rece.
Dupa, pudrezi plansa de lucru cu niste faina, si intinzi aluatul cam de 1 cm grosime sau mai mult, depinde cum le preferi..
Daca n-ai nici o forma speciala, folosesti o halba / pahar de bere si te-ai scos. Le ungi cu putin ou si presari niste seminte de susan.
Pregatesti o tava mare de cuptor, vezi sa nu uiti de foaia de copt si asezi saratelele. Cuptorul il incingi cu vreo 5 minute inainte, apoi dai tava la cuptor pentru 20 -25 minute la 180 grade.
Saratelele astea sunt atat de milostive cu papilele gustative, fac casa buna chiar si cu-n pahar cu lapte acru, dar sa nu punem la indoiala prietenia cu o bere rece.
Sursa acestei retete este: www.dulcegarii-culinare.ro
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise