Saratele

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 250 g unt
  • 250 g branza telemea sarata
  • 100 g smantana
  • 1/2 lingurita bicarbonat stins cu lamaie
  • chimen

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele. Se framanta un aluat mai tare. Se unge presa cu grasime pentru a nu se lipi.

Se fac bilute nu prea mari si se introduc in presa.

Presa se tine pe ambele parti pe flacara de la aragaz.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise