Saratele

Timp pregatire
230 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -2 pachete margarina Rama maestro
  • -500g branza de burduf
  • -2 oua
  • -150 ml smantana sau lapte
  • -1 pachet praf de copt
  • -drojdie cat o nuca preparata cu o lingura de zahar si 2 linguri de smantana sau lapte
  • -faina cat cuprinde
  • -sare dupa gust
  • -mac
  • 2 oua pentru uns

Mod de preparare

Se face un aluat din Rama, branza de burduf, ouale, smantana sau laptele, praful de copt, drojdia, faina si sarea si se lasa la crescut 2 ore. Se imparte aluatul in doua parti si se intind pe rand foile si se taie saratelele. Se ung cu ou, se presara cu mult mac si se coc la foc potrivit.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise