Saratele

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g faina,
  • 150 g unt,
  • 150 g cascaval putin mai vechi, dat pe rozatoare mica,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele, sa iasa o pasta omogena si catifelata. Intindeti o foaie groasa de 3-4 mm. Taiati bastonase de 0.5 cm latime si 3-4 cm lungime. Puneti bastonasele pe o tava bine unsa cu unt si coaceti la foc.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise