Saramura de stavrid

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pesti
  • rosii
  • ceapa
  • 1 ardel rosu
  • 1 ardel verde
  • 1 ardel iute
  • sare
  • piper
  • usturoi

Mod de preparare

Pestele se curata, se taie capul, coada, se despica pe interior, pe langa sira spinarii (nu de tot) pana se poate intinde. Si se sterge bine de apa. Se lasa 2-3 minute intr-un castron cu ulei de masline, apoi se scurge si se pune pe gratarul bine incins. Intre timp ceapa se taie felii groase, rosiile jumatati, ardeii grasi si iute fasii si se coc pe gratar. Se pune la fiert apa cu sare mare (dupa gust), apoi se arunca in apa legumele coapte, curatate de pielite si tocate, se adauga piper, usturoi tocat si patrunjel tocat. Se da un clocot, apoi se pune si pestele si se inchide focul.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise