Saramura de peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de peste (pestele dorit)
  • 2 rosii
  • 2 ardei capia
  • 1 ceapa
  • 2 catei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 cescuta vin alb
  • ardei iute dupa gust

Mod de preparare

Pregatim pe gratar pestele si legumele: rosiile si ardeiul intregi si ceapa taiata in sferturi.

Apoi decojim rosiile si ardeiul si le tocam bucati mai mari; le asezam intr-o tava peste bucatile de peste, desprindem si ceapa in tava, tocam putin ardei iute proaspat si cateii de usturoi, condimentam , adaugam o cescuta de vin alb sec si dam la cuptor 15 minute. Il ornam cu patrunjel verde

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise