Preparare:
Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este gata se ia si se curata de sare
.se iau rosiile si ardeiul si se curata de pielite si se toaca ca pentru ciorba.
Usturoiul,morcovul,ardeiul se toaca marunt.
. Se pune apa,apoi legumele tocate.
Se lasa la fiert. Cand sunt aproape gata se pun rosiile si ardeiul si piperul dupa gust. Sare este indicat sa nu puneti deoarece exista sare destula pe peste din grill.
Cand s-a fiert totul, se ia de pe foc si se adauga pestele.Astfel se va sara si zeama. Daca mai este nevoie se adauga sare.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise