Saramura de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rosii 6 buc,
  • Usturoi2 capatani,
  • Patrunjel 2 chite,
  • Ardei iute 3-4 bucati,
  • Lamaie una bucata,
  • Apa 300 ml,
  • sare dupa gust,
  • ulei 100 ml,
  • .

Mod de preparare

Pe jar sau pe plita coacem cu grija rosiile si ardeiul iute urmand sa fie pasate pana obtinem o pasta.

Tocam patrunjelul mai marunt si facem din usturoi un mujdei fara apa,

Lamaia o taiem in felii subtiri.

Aducem toata compozitia intr-un bol mare,turnam apa si uleiul ,dam de sare dupa gust.

ATENTIE;

Totul va sta la foc mic pana va ajunge la temperatura de 80 grade Celsius. Nici mai mult si nici mai putin

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise