Saramura de crap

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Bucati crap (poate fi si de platica, biban)
  • 4 rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3 fire patrunjel frunze
  • 3 fire leustean frunze
  • 50 ml ulei
  • 500-800 g sare grunjoasa
  • piper, boia sau un ardei iute
  • 1 litru apa fiarta

Mod de preparare

Se curata pesti de intestine si branhii, se spala, se imbraca abundent cu sarea grunjoasa.

Gratarul trebuie sa fie incins, se coc pe ambele parti (este copt cind carnea devine alba).

Se curata de sarea grunjoasa de partile arse.

Se coc rosile, ardeii se decojesc de pielite si se taie fasii.

Se toaca leusteanul, patrunjelul, ardeiul iute, usturoiul, se pun in vasul in care doriti sa serviti saramura. Se aseaza pestele peste verdeturi se toarna apa clocotita si uleiul.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise