Saramura de crap

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crap sau caras
  • 3-4 rosii
  • o capatana de usturoi
  • un ardei iute
  • patrunjel verde
  • 100ml ulei
  • condimente:sare
  • piper
  • cimbru(de preferat proaspat
  • din gradina).

Mod de preparare

Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea la gratar, pentru o savoare deosebita, dupa care se portioneaza, daca este mai mare sau se lasa asa neportionat, dupa preferinta.

Separat vom face saramura - punem apa la fiert cu rosiile coapte si ele pe gratar, decojite si taiate cubulete, adaugam si uleiul, usturoiul pasta sau taiat felii subtiri, ardeiul iute, sare, piper si cimbru.

Dupa ce a fiert, se va introduce pestele in saramura si se mai lasa la fiert 5-10 minute, se mai potriveste gustul si se adauga verdeata.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise