Saramură de caras

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg caras ceva mai mare.
  • 1 lingura boia de ardei sau un ardei iute,
  • sare,
  • faina de malai pentru mamaliga

Mod de preparare

Se curăţă peştii de solzi, se eviscerează, se spală înăuntru. Se pun să se frigă direct pe plită, care trebuie să fie încinsă şi bine presărată cu sare. Se întorc pe o parte şi pe alta, încet, ca să nu se sfărâme, se aşază într-un castron cu apă fiartă şi sărată, în care punem şi puţină boia de ardei sau un ardei iute. Se serveşte rece, cu mămăligă

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise