Vinetele taiate felii (cam 16 felii din cele 3 vinete) se pun cam 30 min in apa cu sare(se poate adauga daca vreti si un pic de zahar). Se scurge apa si se pun pe hirtie sa se absoarba apa. Vinetele se dau prin ou batut si apoi prin pesmet,se prajesc in ulei incins si se pun iar pe hirtie absorbanta . Se combina busuioc ,cimbru,parmezan si usturoi cu 3 linguri de ulei la blender -se adauga brinza si se mai mixeaza putin pina e o crema se da la rece cam 30 min. Inainte de servire se ung jumatate din feliile de vinete prajite cu pasta de brinza ,se pun suvite de ardei copt si se acopera cu feliile de vinete ramase Se pun pe platou cu garnitura de masline si busuioc verde
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise