Se pregateste o tigaie antiaderenta in care punem untul la topit, pastrand doar 2 mici lamele pentru mai tarziu.
Decupam la mijloc feliile de paine si le punem apoi in tigaie sa se rumeneasca in untul topit (inclusiv mijlocul scos). Spargem cu grija cate un ou intreg in mijlocul fiecarei felii de paine, presaram putina sare si lasam la foc mic spre mijlociu sa se rumeneasca pana vedem ca oul s-a coagulat suficient. Cu o paleta,eventual ne ajutam de inca una, intoarcem feliile de paine in tigaie, dupa ce am pus peste ele si lamelele de unt ramase. Lasam sa se rumeneasca si pe partea a doua, apoi le scoatem pe o farfurie. Le suprapunem, punand la mijloc miezurile rumenite. Daca dorim, putem presara intre felii putin parmezan. Se pot pune intre frunze de salata verde sau andive crude si servite ca sandvis. Daca dorim sa punem sandvisul la pachet, de exemplu pentru copil la scoala, trebuie sa il prajim putin mai mult, pentru ca galbenusul sa nu curga atunci cand musca din el, dar daca il servim la micul dejun, putem sa le lasam putin mai moi (dupa dorinta).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise