Sandvis cu jambon & branza vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Sandvis cu jambon & branza vaci

Ingrediente

  • 1 chifla mare
  • 100 gr branza vaci
  • 1 lingurtia boia dulce de ardei
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Untul se amesteca bine cu branza de vaci, apoi se adauga boiaua de ardei. Se paseaza bine. Chifla de taie in doua si pe ambele parti ungem amestecul. Punem pe ambele parti cate o felie de jambon si doua felii de rosii. Un \"pachet\" pentru la serviciu destul de consistent!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise