Sandvis cu carne

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conserva de pateu din carne,
  • felii de paine pentru sandvis,
  • 250 g ciuperci,
  • 300 g cascaval,
  • 150 g unt,
  • sare, piper macinat.

Mod de preparare

Se ung feliile de paine cu unt si se asaza pe fiecare o felie de pateu din carne.

Se acopera cu ciupercile taiate marunt si calite in 50 g unt cu sare si piper si se asaza deasupra o felie foarte subtire de cascaval.

Se prajesc in cuptor, pana cand painea devine rumena si se topeste cascavalul de deasupra

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise