Sandvis acordeon

Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • felii de salam
  • felii de cascaval
  • gogosar rosu
  • 50 g unt (sau mai mult)
  • ierburi Herbes de provence

Mod de preparare

Este un mic dejun satios si tare bun, iar copiilor le place mult.

Se taie bagheta in felii potrivit de subtiri, dar nu pana jos. Se ung cu unt feliile crestate, apoi se asaza intre ele felii de salam, cascaval si gogosar taiat felii subtiri. Se taie apoi bagheta in 4 bucati egale si se asaza intr-o tava de yena. Se mai ung deasupra cu unt si se presara ierburi Herbes de provence. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 5-8 minute.

Se servesc cu ketchup de casa, o cana cu ceai sau cum prefera fiecare.

Pofa buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise