Sandviciuri cu ciuperci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de paine toast
  • 2 linguri ulei
  • jumatate de praz
  • un catel de usturoi
  • maghiran
  • cimbru
  • 500 g ciuperci champignon
  • sare
  • piper unt
  • 40 g brinza de oaie

Mod de preparare

Ungeti cu unt feliile de pine tost, pe una din fete. Prajite-le in tigaie in care ati pus uleiul, jumamte de praz , catelul de usturoi maruntit, maghiranul si cimbru. Adugati ciupercile felii, sarati, piperati si lasati la foc si distribuiti uniform amestecul pe cele feliil de paine, pe partea neunsa cu unt. Radeti brinza, acoperit feliile ramase, cu partea unsa imn exterior. Taiati sandvisurile pe diagonala. Prajiti putin 8 felii de ciuperci intr-o tigaie antiaderapanta, adaugati peste sandvisuri, presarati usor si rumeniti 3 minute pe fiacre parte.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise