Ungeti cu unt feliile de pine tost, pe una din fete. Prajite-le in tigaie in care ati pus uleiul, jumamte de praz , catelul de usturoi maruntit, maghiranul si cimbru. Adugati ciupercile felii, sarati, piperati si lasati la foc si distribuiti uniform amestecul pe cele feliil de paine, pe partea neunsa cu unt. Radeti brinza, acoperit feliile ramase, cu partea unsa imn exterior. Taiati sandvisurile pe diagonala. Prajiti putin 8 felii de ciuperci intr-o tigaie antiaderapanta, adaugati peste sandvisuri, presarati usor si rumeniti 3 minute pe fiacre parte.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise