SALEURI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • 300 g branza de vaci
  • 3 cepe
  • 1 ou
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingurita ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intinde o foaie pe care o tai pe margini ca sa fie simetrica. Unge jumatate de foaie cu amestecul de branza de vaci cu ceapa tocata marunt. Acopera umplutura cu cealalta jumatate. Unge o tava cu ulei si tapeteaz-o cu hartie de copt. Intr-un castron bate bine oul cu un praf de sare, dupa care unge deasupra aluatul (poti rade deasupra cascaval). Taie saleurile in fasii de dimensiunea unui deget. Presara la cuptor aprox. 30\'.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise