ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. de şalău
  • 10 ouă de prepeliţă fierte
  • maioneză după gust
  • câteva fire de arpagic sau ceapă verde
  • sare
  • piper proaspăt râşnit
  • oregano
  • rozmarin şi boia dulce după gust.

Mod de preparare

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de arpagic sau de ceapă verde tocate mărunt, se sărează şi condimentează după gust.

Eu am fiert peştele la aburi la Philips multicooker timp de 20 de minute.

Pe platou se aşează alternativ un rând de peşte, un rând de felii de ouă de prepeliţă.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise