Pasul 1. Pestele se da prin faina si se pune la prajit intr-o tigaie unsa cu putin ulei. Separat se piseaza usturoiul iar ceapa verde si mararul se toaca marunt.
Pasul 2. Ciupercile se curata si se pun intr-o tava unsa si ea cu putin ulei. In palarioarele ciupercilor se pun: bucatele de unt, usturoi, ceapa verde si mararul tocate marunt si sosul de rosii Cirio.
Pasul 3. Pestele, peste care s-a pus sos Cirio, ceapa verde si usturoi, este asezat in tava pe un pat facut din piciorusele ciupercilor. Palariile umplute sunt asezate de jur imprejurul pestelui.
Pasul 4. Se da la cuptor 30 de minute la foc mediu pana sunt gata ciupercile. In acest timp se poate prepara un sos din smantana, ceapa verde, marar si sos Cirio, sare si piper dupa gust.
Pasul 5. Se scoate tava din cuptor. Feliile de lamaie se pun peste pestele asezat frumos in farfurie alaturi de ciuperci si sos.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise