Se iau legumele, se fierb, se taie cuburi mai mari sau mai mici, cum doriti. Se adauga cascavalul, mezelul si marul sau (si) nuca, alunele, in functie de ce aveti prin casa. Se adauga maioneza, se potriveste de sare si se serveste in boluri de sticla sau pe un platou. Fiind divers colorata, arata foarte bine pentru mese festive, bufeturi reci. Se poate prepara si din legume crude (nefierte) dar acestea se lasa cu sare si apoi se scurg, pentru ca lasa apa si se taie maioneza. Este deosebit de decorativa varza rosie data prin razatoare sau taiata in taietei subtiri, stoarsa bine la care se adauga cascaval, un mezel cuburi, nuci. Folositi legume cat mai colorate si pentru un efect mai bun, adaugati fructe: mere, ananas. Efectul va fi peste asteptari.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise