Se curăţă şi sapală legumele. Într-un castron mare se aşază un strat de fasole verde, apoi se adaugă un strat de frunze de salată verde tăiată fîşii, apoi un strat de roşii tăiate felii subţiri, apoi iar un strat de salată verde, un strat de castraveţi tăiaţi felii, un strat de salată verde, un strat de ceapă tăiată rondele, un strat de salată verde, un strat de ciuperci tăiate felii. Peste salata astfel obţinută se presară pătrunjel verde tocat marunt şi se pun rondele de ardei roşu, măsline negre. Se prepara sosul Knorr Grecesc şi se toarnă peste salată.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise