Se spala salata, se alege si se lasa sa se scurga. Se curata ceapa si se taie rondele subtiri, iar merele curatate de coaja si de partea lemnoasa se taie in spalturi.
Se pun merele si ceapa intr-un castron. Se prepara sosul, amestecand 6 linguri de ulei, mustarul, otetul, sarea, piperul, maghiranul si un varf de cutit de zahar, se toarna peste mere, se amesteca bine si se presara deasupra samburii de nuca zdrobiti sau taiati bucatele.
Se spala ficateii de pui, se zvanta, se sareaza si se pipereaza. Se dau prin faina si se prajesc circa 4 minute in restul de ulei incins. Se scot din tigaie si se servesc fierbinti impreuna cu salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise