1. Dupa ce ai facut sosul vinaigrette, ocupa-te de salata propriu-zisa. Taie felia de bacon si perpeleste-o intr-o tigaie de teflon, pana devine crocanta. Apoi pune-o pe o hartie absorbanta. Adauga crevetii in aceeasi tigaie si caleste-i la foc mediu spre mare, amestecand 3-4 minute, pana devin opaci si roz. Sareaza si pipereaza.
2. Spala si usuca salata verde. Pune deoparte frunzele exterioare si pastreaza-le doar pe cele din mijloc, de culoare verde deschis. Desfa-le in bucati mici cu mainile.
3. Amesteca intr-un castron salata cu bucatile de bacon. Pune sosul vinnaigrette si amesteca bine. Pune crevetii deasupra si serveste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise