Salata vegana cu hrisca si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g hrisca
  • 150 g rosii cherry
  • 3 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa rosie
  • cateva fire patrunjel verde
  • seminte de rodie
  • sare de mare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Mod de preparare

Hrisca se spala in mai multe ape, se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se lasa sa se hidrateze aproximativ o ora.

Legumele se curata, se taie felii mici si subtiri.

Intr-un bol se amesteca hrisca scursa de apa, legumele, patrunjelul tocat, semintele de rodie.

Se stropeste cu ulei de masline, otet balsamic, se condinemteaza si se amesteca toate ingredientele.

E foarte gustoasa si sanatoasa!

S-aveti pofta !

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise