Se spala foarte bine toate legumele, castravetii, rosiile si ridichiile se taie cubulete medii (pt aspect deosebit) sau se taie dupa placul fiecaruia. Ardeii grasi si ceapa se taie rondele, branza feta se taie cubulete, sunca sau muschiuletul se taie fasii subtiri si lungi, oul se taie rondele. Intai se amesteca legumele, se adauga dresingul preparat cu ulei de masline de la Knorr, se amesteca bine dupa care se adauga in ordinea aceasta: maslinele, sunca sau muschiuletul, oul si la sfarsit branza feta. Se amesteca bine toata compozitia. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise