Salata (post)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe mijloci
  • sos vinegreta
  • patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Cartofii se spala, se fierb, se curata si se taie feli de 5 mm grosime. Ciupercile se spala, se fierb circa 20-30 min in apa cu sare, dupa ce s-au racit se feliaza. Ceapa se curata si se taie pestisori, se sareaza si se lasa 20 min sa se inmoaie, se stoarce si se pune intr-un vas mare cu cartofii si ciupercile, se amesteca si se adauga sosul vinegreta si patrunjelul.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise