salata Polonez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr piept de pui
  • 3 oua
  • 300 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 100 gr perune uscate
  • care
  • piper
  • maioneza

Mod de preparare

Pieptul trebuie fiert, in bulionul in care fierbe de pus sare, piper se poate si o foaie de dafin.

Ciupercile de spalat, de taiat felii subtiri si de prajit. De pus sare si piper.

Ceapa de taiat si de prajit.

Ouale de fiert.

Acum asezam in straturi:

1 strat - prunele uscate fara simburi, taiate+maioneza

2 strat - pieptul de desfacut suvite+maioneza

3 strat - ciupersi cu ceapa

4 strat - ouale taiate+maioneza

In loc de prune uscate se poate pune si caise uscate.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise