Salata picanta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g porumb
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • Ingrediente pentru sos:
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri mustar iute
  • 1 lingura de unt
  • usturoi
  • 1 lingurita praf de chili
  • piper dupa gust
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Legumele se spala si se taie. Morcovul se taie rondele iar ardeii, dupa ce am scos codita si cotorul, se taie fasii, pe lungime. Se pun toate legumele la fiert timp de 10-15 minute.

Intre timp se prepara sosul. Se amesteca pasta de tomate impreuna cu mustarul si untul la foc mic. Se adauga usturoiul tocat marunt si se condimenteaza cu chili si piper. Dupa ce s-a condimentat se ia imediat de pe foc. Nu necesita fierbere.

Cand legumele au fiert, se scot din apa, se aseaza pe un platou si cat sunt inca fierbinti se amesteca cu o lingura de unt pana acesta se topeste.

Se garniseste cu sosul picant si se serveste calda.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise