Alegi peste proaspat,il speli,il cureti bine si il pui la fiert in apa clocotita cu 1/2 lingurita de sare si o lingura de zeama de lamaie.Lasi sa clocoteasca pestele la foc mic,10-15 min.Cureti castraveti de coaja,ii tai felii subtiri si ii sarezi.Separat,fierbi cartofi in coaja.Tai rosiile,ceapa si ardeii felii.Intr-un castron pui zarzavaturile pregatite,cartofii fierti,taiati cubulete si maslinele.Faci un sos din zeama de lamaie,ulei,sare si verdeata.Amesteci sosul impreuna cu pestele fiert si taiat felii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise